Våre Tjenester

Ta kontakt

Vi er behjelpelige med:

Nytt bad?

Drømmer du om et nytt og moderne bad? Rør og Varme Helgeland utfører rehabilitering av bad og andre våtrom. Vi garanterer at ditt nye bad kommer til å være flott og funksjonelt! Spør oss om rehabilitering av våtrom.

 

VVS-jobber på eneboliger

Vi utfører alle oppdrag innen VVS-tjenester i eneboliger. Dette innebærer blant annet oppsett av VVS-utstyr ved oppføring av nybygg.

Salg av VVS-utstyr

Rør og Varme Helgeland skaffer alt som trengs for å sette opp alt av innredning på et baderom. Produkter som brukes for å sette opp et nytt bad får vi levert direkte fra grossist.

Varmepumpe

Ønsker du å redusere strømregning? Spør oss om varmepumpe. Vi monterer luft-vann- og vann-vann-varmepumper.

Sanitæranlegg

Rør og Varme Helgeland monterer sanitæranlegg. Et sanitæranlegg kan bestå av utvendige grøfter, bunnledninger, rør i rør systemer, Cu røropplegg, utstyrslevering og monteringg.

Vannmålere

Ved montering av vannmåler, vil du få oversikt over vannforbruket ditt. Vi monterer vannmålere i boligen din.

Gass og propan

Vi er sertifisert gassmontør, og kan hjelpe deg med å sette opp mindre anlegg for propan i bolig, uthus og næringsbygg. Ta kontakt for hjelp til prosjektering.

Varmeanlegg

Rør og Varme Helgeland monterer vannbårne varmeanlegg for blant annet gulvvarme og radiatorer. Vi utfører også årlig service på fyrkjeler. En fyrkjele skal minimum ha service hvert andre år. Det er derimot anbefalt å ta service på fyrkjelen en gang i året, før fyringssesongen.

Har du spørsmål angående våre tjenester, priser, produkter eller annet? Vi kan gi deg et uforpliktende prisoverslag på de fleste av våre tjenester.

Kontakt oss