Leverandører

Ta kontakt

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl AS ble etablert i 1917 og er landets ledende leverandør av tekniske produkter innenfor fagområdene VVS, VA og Industri.

www.dahl.no

Ahlsell

Vi er en av landets største fullsortimentsgrossister, med et unikt produktutvalg innen VVS, VA, industri, elektro, kulde, samt verktøy og arbeidsklær.

www.ahlsell.no

vi forhaNDLER OGSÅ UTSTYR FRA EN REKKE ANDRE LEVERANDØRER INNEN VVS

Under ligger noen av de leverandører vi kan benytte oss av.

vikingbad

Baderomsinnredninger, dusjnijser. De har også sitt eget tegneprogram der man kan tegne badet ditt eller gjør det enkelt og velg en stil fra stilvelgeren og se raskt hvordan ditt nye drømmebad blir.

www.vikingbad.no

Tapwell

Vi forhandler alt av blandebatterier og dusjgarnityr fra Tapwell. 

www.tapwell.no

faber

Har du gått i tanker om å få montert gasspeis? Se produktene fra Faber peis, fra de skaffer vi kvalitetspeiser til det moderne hjem. Vi har vår egen gassmontør som installerer de tekniske komponenten ved en slik installasjon.

www.faberpeis.no

alternabad

Baderomsinnredninger, vaskerom, samt annet synlig utstyr for våtrom. Du kan også tegne ditt eget bad her, med deres eget tegneprogram.

www.alternabad.no

Quooker

Vi forhandler Quooker blandebatterier. Spør oss om pris på levering og montering.

 

Quooker-kraner fås i forskjellige design og modeller, som har opptil fem typer vann i én kran: 100 °C kokende vann, avkjølt vann med og uten kullsyre, samt vanlig kaldt og varmt vann.

www.quooker.no

Foss bad

Baderomsinnredninger fra velkjente Fossbad, de har eksistert fra 1968 og lager kvalitets innredninger for Norske bad.

www.fossbad.no